haczepsu Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 czy możecie polecić jakieś dobre amortyzatory na tył do krótkiego , bardzo w terenie puka mi tylny most wymieniałem amortyzatory jakieś 2 lata temu i już padły a kilometrów robię mało ale 95 % teren to były jakieś nie firmowe no i czy lepsze olejowe czy gazowe bo ktoś mi mówił że olejowe lepsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 a masz odboje jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haczepsu Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 tak są całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Zależy ile chcesz wydać kasy ,proponuje ironmeny.A po kosztach optimale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.