Troll Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Witam jestem tutaj nowy chcialem sie przywitac i spytac o mozliwosci zmiany gangu silnika. Ponoc istnieje jakis sposob z podkreceniem czegos w silniku aby dzwiek pracy silnika byl bardziej basowy taki jak na filmie?https://www.youtube.com/watch?v=IqgRGdFvAV8&feature=share Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam Forum jest nieczynne? Edytowane 24 Września 2016 przez Troll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Czynne Ale nikt pewnie nie przerabiał Kumpel w miejsce tłumika wstawił kat i warczy nawet głośniej niż na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Wyperdziel tłumiki i zostaw same rury to będzie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy__ Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 urok 6 cyl w TD wywal cos z ukladu i zobacz czy ci bedzie odpowiadac. Moze sie okazac ze jak zostawisz same rury to bedzie zbyt glosny dla ciebie chociaz turbina wycisz i tak uklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 nie będzie zbyt głośny, zrób tak jak pisze @Sołtys i będzie tak jak na filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ok dzieki za pomoc tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 mi tak buczy brak tłumików załatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Panowie , a jak by zostawić tłumiki i rurę org. ,i zaraz za turbiną zamontować do rury sterowany elek. z "szoferki" taki zaworek cut out https://www.google.pl/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.tacomaworld.com%2Fattachments%2Fdmhcutout3-jpg.21%2F&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.tacomaworld.com%2Fthreads%2Fdmh-exhaust-cutout.34%2F&docid=AQv6jx6kVfmx2M&tbnid=CkCT6_x_yA-s2M%3A&w=720&h=478&bih=743&biw=1472&ved=0ahUKEwi1s7OP9rLPAhXEKh4KHTi_DcwQMwgfKAMwAw&iact=mrc&uact=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll Opublikowano 3 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Pomysl fajny tylko ciekawe ile kosztuje taki bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 tyle https://www.olx.pl/oferta/przepustnica-wydechu-cutout-cut-out-elektryczny-zawor-tlumika-2-5-CID5-IDcWhyl.html#8e201c1d76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ogarnąłem temat tłumików, mam przelot przez co zmienił sie dźwiek na lepszy ale nie taki jak na filmie. Zgłębiłem temat jeszcze bardziej i okazało się że w patrolu z filmiku zmieniano dawkę paliwa (czarny dym przy zwiekszaniu obrotów) istnieje możliwość regulacji ale chyba nie bede tego robił gdyż uważam, że może powodować to uszkodzenie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 a nie ma jakiś końcówek co dają efekt buczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Pewnie jakieś są ale kto wie jaka bedzie najlepsza? Nie wiem czy istnieje możliwość sprawdzenia przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nie wiem czy istnieje możliwość sprawdzenia przed zakupem jeżeli masz na myśli nówkę z półki sklepowej , to nikt przy zdrowych zmysłach nie da ci tego do sprawdzenia to jest logiczne , istnieje jednak opcja poszukania czegoś na złomie i dogadania się ze sprzedającym ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Z tymi złomowcami to roznie bywa, troche by było zabawy z szukaniem. Być może ktoś już takie coś przerabiał i ma na to patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMikee Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 https://cloud.tapatalk.com/s/57fbf096dde16/received_1099554646748778.mp4 Ja zrobiłem tak w moim 3.0 v6 i efekt jest fajny Ale zwiększenie średnicy wydechu zwiększyło by efekt i poziom zadowolenia Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Troll-u widzisz kawałek przepustnicy z benzynowca ze złomu do tego kilka kolanek i rurek + do tego sterowanie jakieś elektryczne lub za pomocą linki no i szafa gra ,na pewno taniej to zbudujesz niż to co ja proponowałem czyli +300zł za gotowce .... mrmikee dobra robota chłopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMikee Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja zastosowałem przepustnice od hondy accord 2.4 plus silniczek od wycieraczek.koszt materiałów 50 zł plus przełącznik w kabinie, zasilanie z zapalniczki.jak włączysz kawałek przed rowerzysta i zrobisz kickdown to spadaja z rowera . Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi