tz1609 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Chyba koledze chodziło o ten model: https://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3333352031301-FP_25_003-filtr-kabiny,scr_dItems.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Intercars ma ceny jak z serwisu! Za Corteco węglowy płaciłem 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 IC ma dobre ceny jak się ma rabat 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 mann-filter fp25003 filtr kabinowy biofunkcjonalny, ja go kupiłem w małym wiejskim sklepiku za 84zł brutto, w ASO to nawet węglowych nie mają tylko zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 mann-filter fp25003 filtr kabinowy biofunkcjonalny, ja go kupiłem w małym wiejskim sklepiku za 84zł brutto, w ASO to nawet węglowych nie mają tylko zwykłe To jest ten do którego dałem link,IC ma rzeczywiście ceny z kosmosu skoro w sklepie jest o wiele taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Iparts 70 zł http://www.iparts.pl/auto-czesci/filtr-kabinowy-przeciwpylkowy,nissan,qashqai-j11-j11_-od-2013-11,1-2-dig-t-116km,80-11757-100506-100263.html Chyba będę musiał zmienić u siebie bo pomimo zmiany na przeglądzie u siebie po włączeniu klimy zawsze wali mokrą szmatą. Chyba, że przewody już zarosły... Jakoś mam takie szczęście, że zawsze coś takiego czuje w aucie albo mam za wrażliwy nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Do Xa kupiłem przed drugim przeglądem za 80zl w lokalnej hurtowni motoryzacyjnej. Na zapuszczoną klimę nie podziała żaden, ten jest odpowiedzią na rynkowy trend antysmogowy. Szkoda tylko, że tak późno, bo Valeo miało już taki w 2013r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi