olokogz Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jak w temacie, padł mi silnik drugi juz kupiony, ktos wymienial tu silnik ? Zastanawiam sie jak rozplanować całość krok po kroku, co demontować pierwsze a co ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jak w temacie, padł mi silnik drugi juz kupiony, ktos wymienial tu silnik ? Zastanawiam sie jak rozplanować całość krok po kroku, co demontować pierwsze a co ostatnie. było już kilka tematów na forum odnośnie takiej wymiany, poczytaj np. tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/66700-p11144-qg18de-remont-czy-wymiana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olokogz Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dzięki za linka, szkoda tylko ze nic on nie wnosi do pytania które zadałem. I jeszcze pytanie, gdzie można dostac uszczelkę pod pompę wody, egr i kolektor wydechowy? Nigdzie nie moge znaleźć tego bez zestawu cześć + uszczelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.