Gość marcinxxx7 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witam serdecznie,Moja dziewczyna stała się posiadaczka Nissana Micra. Stan zewnętrzny i zewnętrzny wygląda całkiem przyzwoicie. Niepokoi mnie mały przebieg jak na auto z 2003. dostępne raporty vin nie za dużo pomogły. Moim przypuszczeniem jest że to auto ze szwecji sprzedawane jako auto z niemiec. nie posiadam żadnych dokumentów od strony szweckiej więc sprawdzenie po nr rejestracyjnym odpada. Do samochodu dołączona jest niemiecka instrukcja i niemiecka książka serwisowa ale jak na moje oko jest lewa ponieważ niektóre daty sie nie zgadzaja. (pięczątka serwisu z polski z 2011 od firmy która została zarejestrowna w 2013:))Czy ktoś ma możliwośc sprawdzenie atua dokładniej po nr vin SJNECAK12U1038156 .Chodzi dokładnie o ten egzemplarzhttp://www.olx.pl/oferta/nissan-micra-tekna-1-4-CID5-IDhwJu7.html#bc76e111f8pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Napisz o problemie rowniez na forum bezwypadkowe, tam sa ludzie co lubia dochodzic prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witaj.Co do przebiegu może być realny wystarczy robić ok.7tys i masz wynik ja posiadam dwa auta i też robię jednym 4tys rocznie ,co do sprawdzenia to możesz sprawdzić to co było w Pl od momentu rejestracji pisałeś że było dwóch a resztę poproś kolegę manix on ma możliwość może pomoże a reszta to już za pózno mleko się rozlało cieszyć się z jazdy Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.