Garownik Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Witam Moja opowieść zaczyna się od zamknięcia pilotem w kluczyku NATS (takim - http://imged.pl/nissan-nats-kluczyk-pilot-15344147.html ) Próba otwarcia z pilota nie udała się. Centralny zamek nie wypuszcza do końca kluczyka, dzięki czemu nie mogę otworzyć drzwi przekręcając kluczyk w centralnym. Próba otwarcia pilotem kluczyka zapasowego, również NATS(takim samym jak ten używany na co dzień) udała się. Obecna chwila: Kluczyk "główny" odpowiada za zamykanie, nie działa otwieranie. Kluczyk zapasowy odpowiada za otwieranie, nie działa zamykanie. Próba programowania kluczyków nie udała się. Oba kluczyki przechodzą w stan programowania, lecz przy trzymaniu blokowania i 3-krotnym wciskaniu otwierania drzwi kierunkowskazy nie mrugają jeden raz. Przejście do pozycji zapłonu kończy się standardowym mrugnięciem kierunkowskazów. Oba kluczyki uruchamiają silnik bez problemu. Dodam, że dzień zaczął się od: 1 jazda) Otwarcie tylko drzwi kierowcy, pasażerowi otwarto manualnie od wewnątrz. Zamknięcie z pilota 2 jazda) Otwarcie z pilota (podwójne naciśnięcie, otwiera się wszystko) Zamknięcie z pilota 3 jazda) Nie można otworzyć z "głównego pilota" Reszta opisana wyżej Myślę, że wszystko dobrze wytłumaczyłem. Proszę o porady co zrobić z tym darem losu. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.