KIDERSKI Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam Pojawaia mi sie właśnie taki kod błędu Mam Nissana Almere 2000r silnik 1.5 Przy odpaleniu silnika obrotomiesz drga dopiero lepiej zaczyna silnik pracowac przy większych obrotach (świeci się kontrolka silnika ) Mam nadzieje że tylko to nie bęndą poważne koszty Proszę o pomoc Z Góry Dziękuję Ps .Przy czym auto również troche szarpie po odpaleniu gdy jade z początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIDERSKI Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 łańcuch ŁANCUCH ROZRZADU /??? Jaki moze to byc koszt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 3/4 wartości całego pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denver1979 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Pełny komplet łańcucha + pompa wody i paski klinowe kosztowały mnie 1900. Zestaw łancucha to: łanuch + ślizgi, napinacz, koła i "wariator" faz rozrządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekR Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Sprawdź świece i przewody. Zacznij od tego, co najtańsze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Szczególnie zacznij od przewodów w N16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.