Tippo Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 sam jestem ciekaw bo przeczytalem w necie jakies opinie i przyznam ze byly rozne ale byc moze dotyczyly Zimmermanna Standard a nie Sport i nie byly najnowsze zarzucano im ze w trakcie eksploatacji krzywia sie i sa bicia BTW jakie opony sa na pierwszym zdjeciu w temacie (rozmiar)? a jakie masz teraz? pozdrawiam Te same, fabryczny rozmiar z 18kami, opona to goodyear efficent grip suv. Wczesniej byl fabryczny badziew wielosezonowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolekX Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 HEJ MAM FELGI 19/235/45 I TEZ CHCIALBYM GO OBNIZYC TROSZKE ,CZY TYLKO WYSTARCZA SPREZYNY, KTORE PODAŁES OD TEGO koleos 2.0dci awd, CZY TRZEBA COS ROBIC WIECEJ? POZDR I PROSZE ODP, BO NIE WIEM CZY ZAMAWIAC...(PO PROSTU CZY GRA WARTA SWIECZKI)??? DODAM MAM T 31 2.0 dCI W AUTOMACIE 150 KONI 2008 R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @Tippo - jak dla mnie (maniaka gwintów, raceism'ów, gleb itp.) znaczny plus - ale potrzebuję auta na co dzień dla siebie i rodziny (drugie to Jazz do latania po mieście przez żonę) Sam oglądałem kiedyś w necie gwinty do T31, ale dostępność i cena mnie zbiła z tropu (żona trochę też ) X jak piszesz, nie jest autem offoadowym, super na miasto, boczne dróżki i wypady poza miasto z rodziną Myślałem chwilę o podniesieniu, ale wtedy trzeba by dać do kompletu zderzaki, koła i resztę która by pasowała do tego zabiegu, a dalej nie będzie to "teRENÓWKA" U mnie, pomysł na program tez się rodzi w głowie (możesz dać wykresy przed i po jakie wyszły u Ciebie ? ) Plusy i minusy "chip'a" ? Zaraz pooglądam sobie tarcze i klocki, bo pewnie przed zimą będą na pewno klocki do wymiany i mnie, a zobaczymy co dalej.. Pozdrawia bliźniak, nawet na tych samych oponach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katazipen Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @Tippo Czesc . Mam pytanie bo kusi mnie zmiana z oryginalnych sprężyn na te z w/w wątku . Ile zajęła Ci wymiana ? Czy trzeba robić zbieżność ? Jak z odkręcaniem amortyzatorów na przodzie ? Był problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi