siebyl Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witam, czy będą pasowały do QQ+2??? http://allegro.pl/komplet-felg-aluminiowych-18-do-nissana-i6532108521.html#thumb/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Będą choć są troszkę szerokie 7.5J powinno być najlepiej 7.0J no i sprawdź osadzenie na piastę powinno być 66mm(chyba się nie pomyliłem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 ET dla felgi 18 powinno wynosić 40 o ile mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wspułczuje twojemu zawieszeniu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba111 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Troszke czytalem szukajac felg dla siebie: felga 6,5j-et 40 tak jak w orginale felga 7j -et47 to samo tak mi wyszło z kalkulatora doboru felg. Prawdopodobnie bedę sprzedawał swoje ori felgi 17 jak by ktos byl chetny to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebyl Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Loper, dlaczego współczujesz? Czy zmieniając szerokość felgi trzeba zmienić ET ? Wiem, że 7,5 to trochę za szeroko, mam standardowe opony R18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Wieksza felga = mniej gumy = mniejsza amortyzacja = zawieszenie dostaje po d*pie Ja miesiąc temu zmieniałem opony w bmw 116 zmieniłem z run falt na normalne i auto zupełnie inaczej jeździ. Pływa tył nie reaguje tak jak reagował. Producent przewidział run flat - twarde opony ale odpowiednio skonstruował do tego zawieszenie. W nissanie jak masz przewidziane 16 czy 17 i zamontujesz 18 to po d*pie dostanie zawias i tyle. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wieksza felga = mniej gumy = mniejsza amortyzacja = zawieszenie dostaje po d*pie Ja miesiąc temu zmieniałem opony w bmw 116 zmieniłem z run falt na normalne i auto zupełnie inaczej jeździ. Pływa tył nie reaguje tak jak reagował. Producent przewidział run flat - twarde opony ale odpowiednio skonstruował do tego zawieszenie. W nissanie jak masz przewidziane 16 czy 17 i zamontujesz 18 to po d*pie dostanie zawias i tyle. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqtico Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 W nissanie jak masz przewidziane 16 czy 17 i zamontujesz 18 to po d*pie dostanie zawias i tyle. Proponuję zerknąć kolego do katalogu wyposażenia z jakimi felgami wychodziły kaśki i wtedy coś pisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Loper, przecież QQ wychodził fabrycznie na 18" felgach Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 dzis sprawdzałem i sa 18-tki od nowości je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 @Michalmiko mój qq+2 był fabrycznie przed liftem na 17 I to był max dlatego tym sie zasugerowałem potem faktycznie wychodziły 18 przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebyl Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Mój jest na 18, chciałem potanić temat ale chyba dołożę kasę i kupię fabryczne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 @Michalmiko mój qq+2 był fabrycznie przed liftem na 17 I to był max dlatego tym sie zasugerowałem potem faktycznie wychodziły 18 przepraszam za zamieszanie. Jak dla mnie nic się nie dzieje, ważne że sprawa się wyjaśniła. Z tego co mi wiadomo, to właśnie przedliftowe miały w teknie 17", a później były 18", które miał też iWay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi