Vitec Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Nowy obraz mapy bitowej.bmp Witam. Mam problem odnośnie części w czerwnym kółku. Nie wiem od czego płyn powinienem tam wlać, a książkę zgubiłem :/ Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Płyn do wspomagania dextron II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitec Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Nowy obraz mapy bitowej.bmp Witam. Mam problem odnośnie części w czerwnym kółku. Nie wiem od czego płyn powinienem tam wlać, a książkę zgubiłem :/ Z góry dzięki to zbiorniczek płynu do wspomagania kierownicy a sam płyn jeśli mocno brudny to dobrze byłoby wymienić bo koszt nieduży a mieści się tam ok. 1 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.