Rolandinho Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Temat już był przerabiany, wiem... pytanie o spinki tapicerki boczka drzwi czy to są takie jak tu: http://allegro.pl/spinka-tapice-drzwi-slupka-bagaznika-nissan-c60599-i6042737010.html?snapshot=MjAxNi0xMC0wMlQxOToyNjozN1o7YnV5ZXI7YzE3ODZjYzgxZDExNjUwNjExZjIyOWRhYTA1NjdhZTM0N2E2NTc2N2U2MmRhZTdlMDdjYWFkYTIyOTBlODQ2NQ== Znając życie przy demontażu uwali się parę sztuk...wolę kupić zawczasu i jeszcze pytanie ile takich sztuk jest na drzwi, bo robota będzie na obu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Tak to mniej wiecej wygladalo ale wymiarow to raczej nikt Ci nie poda, w kazdym razie wyglad jest bardzo podobny tych. Zdemontuj i zobacz najlepiej. Swoja droga jak ja demontowalem to nie urwalem zadnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Nie sądzę żebyś połamał jakiekolwiek zaczepy jeśli będziesz umiejętnie ściągał boczek,instrukcja wideo chociażby tu > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dzięki Panowie, ogólnie Nysa zaraz jedzie na parę synergicznych robót, więc tak na prawdę zlecam to komuś, a z doświadczenia Mercedowskiego wiem, że urwać coś nie trudno... zamówiłem te spinki i nawet narzędzia do demontażu konsoli samochodowych i innych elementów... ważny jest dla mnie detaling także wszystko musi być ładnie zamontowane powtórnie bez druciarstwa :/ A do roboty będzie naprawa wstecznego i pewnie puszczenie od nowa instalacji, jak to odpali to wmontowanie kamery cofania pod wstek, następnie kamera zamontowana do wyświetlacza w miejsce navi, naprawa radia czyli wywalenie konsoli i następnie wysłanie do hydrografiki, jak to poleci to i panele z drzwi tez lecą, no i oba silniczki w drzwiach do czyszczenia a skoro otwarte będą to od razu wygłuszę je, potem oświetlenie w wewnątrz na białe operacyjne i jak z torbami mnie nie puści to czujniki parkowania jeszcze... Zastanawiam się jeszcze czy nie warto ruszyć bocznych głośników... Także rozbierania będzie trochę... a to dopiero początek robienia rzeczy które mnie wkur*** w tym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 szczerze mówiąc to wolałbym samemu zdjąć osłonę boczków i oddać auto wtedy do mechanika, Ty sobie zerkniesz na filmik i delikatnie ściągniesz bez robienia żadnych rys i wyrywania niczego, mechanikowi się nie będzie chciało szukać opisu jak to zdjąć Lepiej samemu poświęcić 5 minut i mieć spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.