mazek1313 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 witam zauważyłem u siebie na tylnej szybie poprzerywane ścieżki od ogrzewania szyby. Czy jest mozliwość samemu to naprawić czy oddać do jakiegoś mechanika czy wymiana szybę na nowa oczywiście ogrzewanie nie działa pozdr. mazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Możesz sprawą zająć się sam, bo jest to stosunkowo prosta naprawa a w warsztacie gdzie oddasz samochód będą robili tymi samymi materiałami które znajdują się np. tu, cała strona aukcji; http://allegro.pl/listing/listing.php?sm=0&order=m&string=lakier+przewodz%C4%85cy&bmatch=base-relevance-aut-1-1-0913 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Naprawiłem tym środkiem u siebie ogrzewanie tylnej szyby. Drobna rada. To jest preparat dwuskładnikowy. Po nabyciu postaw go nieruchomo, żeby się rozwarstwił. Weź strzykawkę, i odciągnij połowę lakieru bezbarwnego, żeby było większe stężenie środka grzewczo/przewodzącego. Przy normalnym stężeniu u mnie ten środek nie zadziałał. Porządnie wstrząśnij i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Jechaliście tylko w miejscach przerw?Ciężko je znaleźć nieraz nawet z latarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ma się rozumieć, że tam gdzie są przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.