Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] 1,8 / Wymiana silnika?

Welkas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Nie masz pytać, masz złożyć zawiadomienie

Hej mam pytanie byłem nabic i odgdzybic Klimek i gość coś mi pogrzebal że ni załącza się wentylator tylko ręcznie a np.na dworze jest 5 stopni a ja w kabinie mam20 to jak tylko przekrecilem kluczyk to zaraz nawiewniki był Max a teraz jest na zero chyba że wejdę w ustawieniach i zwiększenie a jak coś wczoraj pogrzebalem to było ok ale po zgaszeniu auta i odczekaniu jakieś10 minut jest to samo wentylator nie załącza

Hej mam pytanie byłem nabic i odgdzybic Klimek i gość coś mi pogrzebal że ni załącza się wentylator tylko ręcznie a np.na dworze jest 5 stopni a ja w kabinie mam20 to jak tylko przekrecilem kluczyk to zaraz nawiewniki był Max a teraz jest na zero chyba że wejdę w ustawieniach i zwiększenie a jak coś wczoraj pogrzebalem to było ok ale po zgaszeniu auta i odczekaniu jakieś10 minut jest to samo wentylator nie załącza

podjedź do gościa i ma ci poprawić bez gadania jak sam spier......, dlaczego sam  masz się  męczyć

czy aby kolega nie kupił auta "bezpośrednio od Niemca"? handlarze sprzedają ale ponoć często nie przepuszczają autka przez swoją firmę bo często jej nie mają, a wtedy nie ma co się wybierać do organów ścigania bo jak się podpisało umowę z niewidzianym przez siebie obcokrajowcem w mieście w którym się nie było..... katastrofa murowana