sebastiw Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nie masz pytać, masz złożyć zawiadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welkas Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie masz pytać, masz złożyć zawiadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welkas Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie masz pytać, masz złożyć zawiadomienie Hej mam pytanie byłem nabic i odgdzybic Klimek i gość coś mi pogrzebal że ni załącza się wentylator tylko ręcznie a np.na dworze jest 5 stopni a ja w kabinie mam20 to jak tylko przekrecilem kluczyk to zaraz nawiewniki był Max a teraz jest na zero chyba że wejdę w ustawieniach i zwiększenie a jak coś wczoraj pogrzebalem to było ok ale po zgaszeniu auta i odczekaniu jakieś10 minut jest to samo wentylator nie załącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Hej mam pytanie byłem nabic i odgdzybic Klimek i gość coś mi pogrzebal że ni załącza się wentylator tylko ręcznie a np.na dworze jest 5 stopni a ja w kabinie mam20 to jak tylko przekrecilem kluczyk to zaraz nawiewniki był Max a teraz jest na zero chyba że wejdę w ustawieniach i zwiększenie a jak coś wczoraj pogrzebalem to było ok ale po zgaszeniu auta i odczekaniu jakieś10 minut jest to samo wentylator nie załącza podjedź do gościa i ma ci poprawić bez gadania jak sam spier......, dlaczego sam masz się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 czy aby kolega nie kupił auta "bezpośrednio od Niemca"? handlarze sprzedają ale ponoć często nie przepuszczają autka przez swoją firmę bo często jej nie mają, a wtedy nie ma co się wybierać do organów ścigania bo jak się podpisało umowę z niewidzianym przez siebie obcokrajowcem w mieście w którym się nie było..... katastrofa murowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi