szydlos Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Cześć. Od marca mam Nissana Primere p11 2000 rok 2.0 benzyna 140 km kombi. Auto bardzo wdzięczne, ogółem jestem zadowolony z niego. Ale mam problem z przepływomierzem. Mechanicy i Ci co instalowali gaz, stwierdzili zgon przepływomierza ( są problemy z obrotami i przy dodaniu gazu nie równo przyśpiesza) i teraz mam dylemat jaką kupić. Moja oryginalna ma numery : Bosch 0280218025 226807J500 Teraz pytanie, kupić używaną ale oryginalna o tych samych numerach za 160 zł z jakiegoś szrotu czy kupić nową z roczną gwarancją firmy SKV Germany. A może jakiś życzliwy forumowicz ma dostęp do tego typu części ? Pozdrawiam, Szymon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasek Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Moze najpierw go spróbuj wyczyścić mój jak go obejrzałem to jeden drucik był czysty ale drugi uj***ny dziś będę czyscil. Bo też mam problemy z przyspieszaniem muli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Przerabiałem to, numer musi się zgadzać z przepływką w środku a nie obudową, z tego co pisali użytkownicy to i te zamienniki i ten oryginał chodził tak samo, ale zacznij od czyszczenia np. w benzynie ekstrakcyjnej albo czymś co odparowuje szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.