Wiesia92 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam, tak jak w temacie - nie wiem jak wyjąc samą pompę paliwa z plastikowego kosza... Mam wszystko rozebrane - ale nie wiem jak ją wysunąć;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Było z 1.6 gdzieś na forum lecz nie umiem znaleźć, dlatego wrzucę Ci mój link http://www111.zippyshare.com/v/dKkDP9hB/file.html Nie wiem czy takie samo jest w 2.0 ale na pewno Ci to jakoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesia92 Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 oki , dzięki. Jutro jeszcze raz się do tego przymierze. A ten plastik cały kosz, to normalnie wychodzi przez otwór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Nie powiem Ci bo ja tego nie robiłem, kiedyś znalazłem na forum taki poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesia92 Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 A ja właśnie potrzebuje jak wyciągnąć tę całość? Bo tu jest pokazane jak na wyciągniętym na zewnątrz kosztu dobrać się do pompy - więc nic mi to nie daje;/ Nikt na forum nie doradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Zapytałem znajomego mechanika, tam na dole jest zabezpieczenie, które trzeba nacisnąć albo odgiąć (nie pamiętał dokładnie) i wtedy możesz wysunąć pompę z kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesia92 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Pompe wymienilem i dalej mam problem im mbiej paliwa w baku tym gorzej odpala ... gdzie szukac problemu? Filtr paliwa wymieniony zbiornik wymyty filtr powietrza wymieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Sprawdzałeś ciśnienie na regulatorze ciśnienia paliwa na listwie i sam regulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.