czarnynissan Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Serdecznie witam, Jakiś czas temu zauwazyłem, że w trakcie mycia na myjni bezdotykowej w mojej Almerze pojawia się woda w trzecim świetle stop, która następnie powoli ścieka po szybie. Podejrzewam jakąś nieszczelność mocowania spoilera, ale nie wiem, jak go zdjąć, żeby nic nie zniszczyć - pomoże ktoś? Dodam, że wody zaczyna pojawiać się coraz więcej. Rozbierałem już plastiki wokół światła stop, ale jedyne co zdiagnozowałem, to fakt, że woda sączy się z dziur technologicznych w górnej części klapy, wygląda to jakby faktycznie mocowanie spoilera puściło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Spoiler oryginalny był w ASO montowany na śruby + klej do szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.