misiek9410 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Witam, Potrzebuję pomocy w bardzo poważnej sprawie. Otworzyłem warsztat i potrzebuję fotkę fajnego nissanka na baner. Wiem, że jest ich pełno w necie ale niestety rozdzielczość za mała... Więc mam prośbę do kolegów z forum, oczywiście jak ktoś chce pomóc w mojej sprawie. Foto musi być prawej strony samochodu robione od przodu i oczywiście w oryginalnej rozdzielczości. Piszcze na misiek9410@vp.pl Dzięki za pomoc pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Czemu akurat prawej strony? a co za warsztat i gdzie otworzyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Tył zetki jest ciekawszy niż przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9410 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Robie elektromechanikę, Wyszków woj. Mazowieckie. Dostalem dofinansowanie na otwarcie działalności. Czyli wyposażyłem sobie swój warsztat i pracuję w nim po godzinach. Od 8 do 18 pracuje w AUTOSZEF-ie z takich wzgledów, że potrzebuje stałe źródło dochodów, a nowo otwarta działalność tego nie gwarantuje niestety... Przód dla tego, ze tak juz mam baner zaprojektowany tylko gość mi priusa tam wrzucił i okrutnie to wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.