sielawar Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witam. Czy w waszych Notkach mocowania przednich amortyzatorów mają osłony? W moim E11 nie ma i stoi w nich woda. Czy można jakieś dopasować? Pozdrawiam z Żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ja po kupnie też zobaczyłem tam wodę i dopasowałem z VW Golfa III, też z przednich. Pasuje i robi swoje , nie ma wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sielawar Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Super. Dzięki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Ja po kupnie też zobaczyłem tam wodę i dopasowałem z VW Golfa III, też z przednich. Pasuje i robi swoje , nie ma wody. Jak to kupić, aby w sklepie wiedzieli o co chodzi? Masz jakiś numer części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 http://auto-truck3.pl/product.php?id_product=5146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 http://auto-truck3.pl/product.php?id_product=5146 Walniesz fotę jak to wygląda założone? Dochodzi to gumy jak trzeba, czy trochę odstaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Obejmuje cały kielich aż za te ranty, przylega do całego mocowania amortyzatora. Także całość jest schowana aż do tych trzech śrub i woda z odpływu nie kapie. Edytowane 29 Października 2016 przez M@reS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Wczoraj jeździłem trochę w deszczu i nie zauważyłem tam wody,czyżby coś poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Jak jedziesz to faktycznie nie ma......jak stoi to woda sobie pomału kapie na śrubę amortyzatora i stoi na tej gumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 No nie chcę zalewać garażu,ale skąd ma kapać, no jest otwór u góry w pokrywie plastykowej,ale nie z niego. Poza tym gdyby była tam woda,to po trzech latach zostałby chociaż żółty nalot po wodzie,a tam czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sielawar Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Witam ponownie. Osłony od vw nie spasowały ale podpowiedziały mi pomysł. Podstawki pod doniczki . Proszę się nie śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Człowiek cały czas się uczy. U mnie wody nie widziałem. Ale pomysł może się przydać. Jeśli z VW nie podchodzą, a doniczkowe tak, to pokażcie efekt finalny na fotkach. Podstawki mogą być jednak za sztywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ale patrzyłeś te co ja zapodałem, czy inne od VW ?? Bo ja mam te z fotki i pasują jak ulał, nawet mają mocowanie na śrubę od amorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sielawar Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Były trochę za małe. Ale nawet moja żona widząc je od razu zauważyła że wyglądają jak podstawki pod doniczki. Fotek wolę nie dawać bo klejenie na gorąco pistoletem wyszło wizualnie kiepsko. Ciasno. Pozdrawiam Ok.Jutro zrobię fotki.a propos. W nissanie mikra też nie ma tych osłon. Ciekawe czy tam też zbiera się woda? Pozdrawiam. Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi