SieneK_68 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 SiemKa, wymieniałem klocki hamulcowe i w prawym górnym zacisku stoi na sztywno prowadnica. Mam już drugie jarzmo ale bez prowadnic. Problem polega na mojej niewiedzy bowiem mam takie prowadnice: a wszędzie dostępne są takie: Można zastąpić jedne drugimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 wyglądają tak samo albo bardzo podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 A w czym masz problem? Porównaj je i jeśli się podobnie wsuwają na odpowiednią głębokość to nie widzę przeciwwskazań aby je założyć. oczywiście średnica też ma być ta sama. Sprawdź tylko czy stare i nowe mają tę samą długość bo mam oryginalne prowadnice zacisków o różnych długościach. Jedne jarzma miały głębszy otwór, a inne płytszy. Zwróć na to uwagę. Nie pamiętam o ile jedne od drugich są krótsze ale gdzieś ok. 10 mm. Jutro mogę zmierzyć jeśli będzie taka potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.