Gość dartvader123 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Witam mam problem z Nissanem Primerą p 12 . Auto straciło na mocy ogólnie bardzo go muli .Od pewnego czasu bardzo szarpie samochodem gdy zakrece wlew paliwa do konca to dodatkowo samochód gasnie i jakby odcinało mu paliwo az wyswietla mu check engine . Auto odpali ale jak mu dodam gazu od razu gasnie do póki tego wlewu nie odkrece . Przy odkrecaniu slychac syczenie . Dodatkowo pokazuje mi bład P0335 . Prosze o pomoc bo jestem kobieta pisze z forum męża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Może warto na początek dowiedzieć się co oznacza ten błąd np. tu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/103954-p12-czujnik-położenia-wału-korbowego-błąd-p0335/ i poszukać na forum podobnych tematów... bo jest tego sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1964 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam mam problem z Nissanem Primerą p 12 . Auto straciło na mocy ogólnie bardzo go muli .Od pewnego czasu bardzo szarpie samochodem gdy zakrece wlew paliwa do konca to dodatkowo samochód gasnie i jakby odcinało mu paliwo az wyswietla mu check engine . Auto odpali ale jak mu dodam gazu od razu gasnie do póki tego wlewu nie odkrece . Przy odkrecaniu slychac syczenie . Dodatkowo pokazuje mi bład P0335 . Prosze o pomoc bo jestem kobieta pisze z forum męża. MOZE SIE KATALIZATOR ZAPCHAL I SPALINY NIE MAJA GDZIE SIE ULOTNIC...SPRAWDZ WYDECH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.