Gość mrówa Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 a mozna prosic o jeszcze jakas fotka ale z dalsza? tak zeby zobaczyc jak sie to w calosci komponuje... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Ekstra wyglada.Czy to lakier kameleon?Ile Cie to kosztowalo bo tez nad tym myslalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 ;] na mój gust ale tylko mój :] to walnąłbym te atrape (grill)na czerwony i siata czarna oczywiscie znaczek zostaje:] ps. na wiosne lub wczesniej to w moim aucie bedzie zmiana zderzaczka:P;]sie robi w piwnicy juz troche czasu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 hehe ja ma to samo.. za tydzien idzie pod lakier ale zrobilem to wlasnie po to aby znaczka nissana nie miec .. no ale co ja moge powiedzic.. zajefajne .. sam tak mam (2 dni roboty w garazu:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 greyu w piwnicy ???? a ja myslalem ze pierwsze koncepcie zaszly u mnie wgarazu.. no ale sie nie bede czepial szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mały Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Mi się też podoba =D> . Będe musiał pokombinować ze swoim #-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 w wiec oryginalna atrapa wywalona bo juz mialem ta nowsza i spoczywa sobie w garazu ale zakupilem atrape od super s wywalilem srodek potem wlukno szklane szpachla itp nastepnie lakierowanie siatka czerwona atrapa czerwono czarna pod reflektorami czerwona do okola siatki czrna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 no tak pierwsze przejawy pomyslu to dal adex:P;] :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 ;]na mój gust ale tylko mój :] to walnąłbym te atrape (grill)na czerwony i siata czarna oczywiscie znaczek zostaje:] ps. na wiosne lub wczesniej to w moim aucie bedzie zmiana zderzaczka:P;]sie robi w piwnicy juz troche czasu:P ale ja lubie sie wyrozniac i musze miec inaczej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 ;]na mój gust ale tylko mój :] to walnąłbym te atrape (grill)na czerwony i siata czarna oczywiscie znaczek zostaje:] ps. na wiosne lub wczesniej to w moim aucie bedzie zmiana zderzaczka:P;]sie robi w piwnicy juz troche czasu:P ale ja lubie sie wyrozniac i musze miec inaczej :wink: w sumie masz racje:] bedziesz sie wyróżniał :wink: inaczej niz kazdy:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 LEXAN foto na zyczenie z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 czyja to micra?ta k12 . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 czyje to subaru tam z tylu? Co Wy spotykacie sie po nocach na jakis parkingach w marketach? Tylko nie mowcie ze robicie tam jakowes wyscigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 czyja to micra?ta k12 . . . Micra jest Małgosi >Blue Frog< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 czyje to subaru tam z tylu?Co Wy spotykacie sie po nocach na jakis parkingach w marketach? Tylko nie mowcie ze robicie tam jakowes wyscigi To jest fota ze spotu piątkowego, a subarak ? Do skillowania Chce zmienić na Nyse, jeszcze nie wie na jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 no mrówa niezle sie komponuje z czarnym paskiem na zderzaku 8) spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 ja mam tez cos do pokazania tylko nie wiem jak wkleić fotke :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 GugiBaoo: wejdź na photobucket.com Mrówa: micrunia wygląda świetnie, dobrze, że masz czarne paski na zderzakach, ładnie współgra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 GugiBaoo: wejdź na photobucket.com Mrówa: micrunia wygląda świetnie, dobrze, że masz czarne paski na zderzakach, ładnie współgra. hmmm ,dziekuje bardzo, :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi