kakusi1809 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam, Almera wyrzuciła mi błąd P0300 wykryte nieregularne wypadające zapłony. Oraz gdy stoję obok końcówki wydechu słychać tak do parę sekund taką przerwę w równej pracy. Myślę, że to cewka lub świece. Myślicie, że cewka z 1.5 pasuje do 1.8? A może to co innego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Są takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 domyślam się że kolega KUKUSI ma gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakusi1809 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 O dziwo okazało się, że teraz wyskakuje błąd P0400 - przepływ przy recyrkulacji spalin, oraz p0420 sprawność katalizatora za mała. Myślę założyć emulator 2 sondy co do p0420. Zaś co do p0400 to mam zatkany egr i wyjęty tloczek. Co myślicie? Problem z cewka rozwiązany Nie mam gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 O dziwo okazało się, że teraz wyskakuje błąd P0400 - przepływ przy recyrkulacji spalin, oraz p0420 sprawność katalizatora za mała. Myślę założyć emulator 2 sondy co do p0420. Zaś co do p0400 to mam zatkany egr i wyjęty tloczek. Co myślicie? Problem z cewka rozwiązany Nie mam gazu Pewnie rozrząd , dlatego wypadają zaplony i wywala bledyczystosci spalin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.