marcys45 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witam wszystkich mam problem z fotelem pasażera. Prawa strona fotela zapadła się i nie wiem czy można to w jakiś sposób naprawić samemu, czy ktoś może naprawiał już fotel i wie jak to zrobić?. Prosił bym o pomoc może jakieś fotki. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekR Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ponieważ nikt nie odpisał to ja spróbuję poradzić. Miałem taką sytuację w innym aucie. Po rozebraniu siedzenia okazało się, że pękła jedna sprężyna. Najtaniej wyszło kupić całe siedzenie, a że miało inny kolor przełożyłem sprężynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys45 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Dzięki za odpowiedz spróbuje rozebrać fotel i pomyśle co zrobić. Mam nadzieje że uda się naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.