graphia Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Hej. Kilka tygodni temu zamontowałem jakiś tani tłumik - no nie da się jeździć teraz tym samochodem. Jest głośny, dźwięk przeszkadza w poruszaniu się powyżej 120 km/h - jest WYRAŹNIE głośniejszy od oryginału. Czy ktoś z Was montował już jakiś zamiennik który nie spowodował większej ilości decybeli w kabinie? Note 1600 ccm jeśli to ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jakiej firmy Bosal Asmet Ulter?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Kupiłem coś za 80 zł. Polmostrów. Ale gdy doszedł - na puszce był niepokojący napis flamastrem "prototyp" czy też bo już nie pamiętam "próba" czy coś w tym stylu Chciałem przyoszczędzić, wyjdzie jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Kupiłeś tłumik Testera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Chciałem przyoszczędzić, wyjdzie jak zwykle. Nie stać nas na tanie rzeczy ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Kupiłeś tłumik Testera Wiesz coś o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dokładnie nie stać nas na tanie tłumiki Jak mi padnie zakładam Ultera na zamówienie ,tak jak w Almerze miałem i byłem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ultera to ja mam 10 km stąd. Co oni mogą bardziej niż np oryginał? lub dobry niezależny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Zadzwoń do nich i zapytaj czy mają do twojego samochodu tłumik standardowy, nie sportowy Oni mają warsztat na miejscu i w 2 godziny dorabiają pod twój układ wydechowy tłumik , zazdroszczę ci że masz tak blisko http://ulter.com.pl/pl/contact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.