DINO Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 ktoś posiada, posiadał, wady, zalety poszukuję każdego info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 a spodobał mi się szukam jakiegoś turystyka na którym siedzi się prosto do tego będzie odpowiedni do mojego wzrostu jeszcze zastanawiałem sie nad Vstrom i Varadero ale cenowo przegrywają z Transalp-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ja myślę nad varadero ale 125, o transalp-ie bardzo dużo pochlebnych opinii słyszałem, czytałem. A może coś takiego?:https://youtu.be/dw0WWXJw9Ew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 ja mam prawko na motocykiel i 125 to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dlatego podrzuciłem Ci link do video o hondzie africa twin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Strider, lekko jestem po spożyciu pogadamy jutro ?? oK?? ni egniewakj się na mnie ok?? ufff nAPIZSAŁEM ld Wiesz cooo... ale transalp to taki motocykl którym również pustynię przejedziesz... no i o to chodzi :D Moim zdaniem trzeba Ci czegoś bardziej szosowego - Vstrom to super wybór. też to rozważam Jeśli nie planujesz zwiedzać europy na motocyklu, a jeździć sobie rekreacyjnie i nieśpiesznie to wygodniejszy będzie dla Ciebie naked - będzie lżejszy, zwrotniejszy i dynamiczniejszy. siedziałem na tym może i fajny ale mi się nie podoba do tego "plecak" ma nie za fajnie Panie Kolego przejedź się enduro 125 w 2T i powiedz, że to za mało... pewnie tak ale ja potrzebuję czegoś bardziej cywilizowanego :D p.s. wiem, że Tobie to średnio będzie pasowało, bo pozycja trochę taka odrobinę mniej wyprostowana, ale ja szalenie dobrze wspominam Hondę Hornet. Wspaniale mi się tym jeździło. ja nie mam co wspominać dlatego raczej celuje w to co napisałem wyżej może po czasie kolejnej adaptacji przyjdzie czas na zmiany rozważam też AT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 po ponad 20 latach chcę znowu pojeździć raczej miasto i małe wypady, choć nei mówię nie innym zastosowaniom jednak padło na V-storma DL650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 jadę w środę jak się nic nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Poka ogłoszenie! tylko ciiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 patrzyłem jakoś nic mi nie wpadło w oko, do tego nieraz jest tańszy tylko do rejestracji przywieziony z Włoch czy Francji, jakoś nie chce mi się wierzyć sam wiesz, że nikt za darmo nie odda i też handlarz nie przywiezie bo koszty są i do tego trzeba zarobić, dlatego po rozmowach z kolegą co już ładnych parę lat ściąga moto ale tylko od prywatnych Helmutów wybraliśmy taki tez kierunek w moim przypadku znalazłem też tańsze na mobile ale większość od handlarzy z dużym przebiegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 u Helmutów nie ma to aż takiego znaczenia jakie opony proponujesz?? szosa 80% 20$ inne jakieś sklepy z częściami i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 czyli opony szosowe nie lubię skóry, raczej będę uderzał w materiał z goratexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 no i lipa helmut nakłamał i tylko się przejechałem poszukiwania trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 już jestem zdecydowany na DL650 w sumie to wyjdzie zwrot kosztów podróży bo przytuliliśmy na szybko Yamahę Drag Star 125 nawet nei wiedziałem, ze z tym silnikiem to tak poważnie wygląda co do DL-a - chłodnica malowana pędzlem - owiewki malowane do tego nie doszlifowany podkład - purchel na zbiorniku - przednie koło malowane razem z odważnikami, chyba, że u helmutów są ciężarki w kolorze ale jak by tak było to z tyłu też by były czarne a nie srebrne jak zawsze - silnik rozgrzany a i tak coś kulał, to co by było na zimnym - nieoryginalne tarcze hamulcowe - nieoryginalne śruby a później poszedłem już do busa aby się dalej nie wqurwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Hej. Nadal poszukujesz? Żona miała (a ja serwisowałem) Trampka RD10, do tego znam z bliska jego następcę i poprzednika (PD06) DL650 też się przetoczyło obok (sam jeżdżę Afryką RD04) Daj info a posłużę pomocą, a moto w razie czego szukaj na www.africatwin.com.pl - motocykle na ogół klubowe, a handlowcy (nie handlarze) mają renomę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Właśnie nabyłem drogą kupna 2007r ABS grzane manety kufer cena rewelacja jak dla mnie gość potrzebował na nowy rower szosowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 54000 jak zjadę to napiszę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Piękny Niech Ci służy i do zobaczenia na trasie LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi