Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Montaz stacji multimedialnej w Nissan Pulsar

Florek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Też nic szczegółów nie znalazłem, ale grunt, że już się coś pojawiło.

Ale to pewnie jakiś badziew. Kompletnie 0 danych w internecie o takiej marce.

W dniu 21.09.2022 o 09:22, ExploRer napisał:

Paczta ludziska co się na alledrogo pojawiło:

1- proszę sobie poczytać negatywne opinie o sprzedającym

2- kiedy godzinę temu zerknąłem na "O sprzedającym" zobaczyłem, że ostatni raz się zalogował na Alle miesiąc temu. Teraz widzę, że o 9:57 się pokazał. Trudno się w tej sytuacji dziwić narzekaniom na brak kontaktu ze sprzedającym.

EKRAN: LCD 9" w rozdzielczości 1280 x 720 pikseli

Trochę cieniutka rozdzielczość jak na współczesny sprzęt z 9" ekranem.

Ekran LCD - Dobrze by było, by był pojemnościowy, a jakoś sprzedawca tym szczegółem się nie pochwalił, podobnie jak parametrami BT, WiFi, czy GPS-u

Opinii o sprzęcie też nie widzę.

A tak na zakończenie, to Pulsar 2011, to chyba nie do końca europejska wersja, ale tutaj nie odważę się na rozgryzanie szczegułów między wersją japońską (2011), a europejską (od 2014r)

Cytat

OFEROWANE RADIO PASUJE DO:

• NISSAN PULSAR 2011+

UWAGA!

Niektóre wersje tego modelu mają bardzo podobny wygląd, jednak różnią się nieco kształtem przycisków. Przed zakupem prosimy o dokładne sprawdzenie.

No ale nikt nikomu nie zabroni eksperymentować:emot060:

Wysłałem wczoraj zapytanie o szczegóły. Co to za firma, gdzie jej strona internetowa, czemu tak mało detali o tym usteojstwie... ja na pewno nie będę kupował.

A, i lekturę od negatywów też zacząłem.

• 1 miesiąc temu...
W dniu 21.09.2022 o 20:17, tomkek1912 napisał:

Wysłałem wczoraj zapytanie o szczegóły. Co to za firma, gdzie jej strona internetowa, czemu tak mało detali o tym usteojstwie... ja na pewno nie będę kupował.

A, i lekturę od negatywów też zacząłem.

Cześć czy ktoś Ci odpisał na twoje zapytanie?

Ale to jest ramka pod zwykłe radio 2din gdy ktoś chce robić zmianę na radio o innej szerokości.

42 minuty temu, tomkek1912 napisał:

Ale to jest ramka pod zwykłe radio 2din gdy ktoś chce robić zmianę na radio o innej szerokości.

Ok dzięki 

:mad:

• 1 rok później...

Jakiś czas temu majfrendy z Chin chyba zauważyły, że jest coś takiego jak nissan pulsar c13. Na ali pojawiły się stacje android do Pulsara.

• Thanks 1

• 9 miesięcy temu...

Jeśli ktoś ma oryginalnie kamery 360, nie dorabiane jak ja :), tutaj jest podobno radio obsługujące oryginalne kamery 360, tylko trzeba się wcześniej porozumieć ze sprzedawcą, że chce się takie radio.

To tak jakby ktoś chciał sobie wymienić:

https://www.witson.com/Products/NISSAN/83-9--10.1--Screen-For-Nissan-PULSAR-C13-2013-2018-Car-Multimedia-Stereo-GPS-CarPlay-Player.html