jojemson Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 witam mam almerę 2003 n16 1,5 98Km miga check engine po podłączeniu komputera pokazuje błąd ''wypadanie zapłonu na cylindrze 1'' wymieniłem świece i cewke i niestety dalej po odpaleniu samochodu czuć drgania jakby jeden cylinder nie palił i miga check engine co może być jeszcze powodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 ciśnienie sprawdzałeś?? auto w gazie?? może czas na łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denver1979 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 U mnie te wypadanie zapłonu było początkiem łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 nie domykające się zawory, rozciągnięty łańcuch to chyba najbardziej prawdopodobni winowajcy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojemson Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 dzieki jutro udam się do mechanika i sprawdze ten łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 jeśli masz LPG warto sprawdzić zawory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.