Marcous Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Witam czy macie doświadczenie, możecie polecić dobry uchwyt do mocowania telefonu i podpowiedziec gdzie w pulsarze najlepiej to przymocowac ? Wydaje się proste ale jak przymierzylem kilka uchwytów to żadne miejsce nie wydalo mi się dośc ergonomiczne. Pasowałoby mi na srodku ale tam jakoś dziwnie jest na kokpicie, ewentualnie strona lewa . Moze ktoś wklei zdjecie link jak to rozwiązał u siebie. pozdrawiam. Marcous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 czy macie doświadczenie, możecie polecić dobry uchwyt do mocowania telefonu Brodit ProClip do Pulsara (http://www.brodit.com/product.html?id=855062) i do tego uchwyt Brodit dedykowany do konkretnego modelu telefonu - montaż bezinwazyjny. Ja mam takie doświadczenie, że jeśli do danego samochodu jest dostępna ich dedykowana podstawa a do telefonu uchwyt, to raczej niczego lepszego od takiej kombinacji nie ma szansy znaleźć. Inna sprawa, że tanio raczej nie będzie. Nawet w tak mało ergonomicznym wnętrzu jakie ma Juke udało się sensownie zamontować duży telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Kenu Airframe jest fajny ale zalezy jak duzy masz telefon http://the-gadgeteer.com/2014/03/17/kenu-airframe-portable-car-mount-review/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekustka Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ja tez używam Brodit i jestem mega zadowolony (XTrail plus Yanosik plus iPhone6). Polecam. Trzyma solidnie, nic nie trzeszczy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) w poprzednich autach używałem Easy Flex 3 i trzymało nadspodziewanie mocno dzięki niesamowitej przyssawce która lepiła się jak podkładki pod telefon a przyssana trzymała bardzo mocno. Dodatkowym plusem jest bardzo dobrze rozwiązany system ustawiania ramienia, który jest niezwykle efektywny. Cena na poziomie ok 100zł może nieco odstraszać, ale ja kupiłbym jeszcze raz i nie szukał niczego innego. Dala jasności nie handluję, nie sprzedaję nie reklamuję. Edytowane 27 Października 2016 przez marinero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ja mam uchwyt magnetyczny po prawej stronie konsoli jest na tasme 3M i jest w stanie utrzymac s7 edge. Uchwyt zaslaniajacy nawiew to zlo... Zdjecie przykladowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ja mam uchwyt magnetyczny po prawej stronie konsoli jest na tasme 3M i jest w stanie utrzymac s7 edge. Uchwyt zaslaniajacy nawiew to zlo... Zdjecie przykladowe: tylko czy aby taśma 3M nie wkleja się na wieczność bo widzę że masz delikatną deskę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) U mnie tak wyglada ten uchwyt. Poprzednie zdjecie bylo pogladowe wystarczylo przeczytac. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) W poprzednich autach używałem różnych wynalazków na przyssawkę do szyby i nigdy więcej. Do Pulsara zainwestowałem w ProClip http://brodit24.pl/product-pol-2508-ProClip-do-Nissan-Pulsar-14-16.html Absolutnie bezinwazyjny montaż, 100 % pewności, że utrzyma każdy sprzęt, pod spodem wystarczająco dużo miejsca, by sięgnąć paluchami do dźwigienki kierunku nawiewu. Można do niego zamocować dowolny uchwyt przeznaczony do fona, PDA, etc. Ja do ProClip'a przykręciłem dodatkowo sztywne ramię obrotowe http://allegro.pl/hr-auto-comfort-ramie-uchwytu-sztywne-obrotowe-3d-i6611846136.html?reco_id=38b4e198-ad86-11e6-a6f2-02dd8665cb06&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Search do którego zamocowałem oryginalny uchwyt do PDA. Można też na zaczepy założyć dowolny uchwyt do fona, czy też navi.Lepszego rozwiązania sobie nie wyobrażam. Zero przykrych niespodzianek, zero drgań. W razie potrzeby w każdej chwili można zdjąć ProClip z kratki wraz z wszystkim co do niego przymocowaliśmy.Dla jasności dodam, że nawet przy tak "rozbudowanym" jak moje rozwiązaniu, nie ma najmniejszego zagrożenia, że kręcąc kierownicą, zaczepimy o coś. Szkoda tylko, że Nissan nie pomyślał, by gdzieś z przodu zamontować gniazdo zapalniczki, ale ... Edytowane 18 Listopada 2016 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro11 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Mam taki sam uchwyt jak "borge". Uważam, że jest świetny - nieduży i dobrze trzymający samsunga note w widocznym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi