kozakzst Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Witam, ostatnio zakupiłem oryginalny beżowy skórzany środek w pięknym stanie do mojej Primerki wp11 i po wymianie foteli napotkałem problem z air bagiem. Stara kostka ni w ząb do nowej nie pasuje, ale też i kable troszkę się różnią. W mojej wiązce jest żółty sygnałowy przewód i żółto-czarny masowy, natomiast w nowym fotelu oba są żółte. I teraz pytanie: który z dwóch żółtych przewodów jest sygnałowym a, który masowym? czy może działa to na zasadzie diody i nieważne gdzie przyłącze chodzi tylko o zamknięcie obwodu? Drugi temat to podgrzewanie. Moje fotele welurowe mimo że miały w nich poduszki to nie miały podgrzewania.Mam przełączniki do załączania podgrzewania z oryginalnymi kostkami i wyprowadzeniem na kostkę, kostki w fotelach i tyle.. Pytanie jak to podłączyć żeby to wszystko działało? Będzie to połączone z modułem komfortu czy jak? Z góry dzięki za pomoc, Marcin Stargard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Pogrzeb w dziurze w wykładzinie pod fotelem - powinieneś natrafić na kostkę (pod fotelem kierowcy na dwie). No i największy quest - kawałek wiązki na tunel środkowy - pod zaślepką pod ręcznym kasz kostkę, do której wpina się ten kawałek wiązki - uważaj były dwa rodzaje kostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.