Gość Krasnalek Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jestem nowa i potrzebuje pomocy. W mojej micrze nie otwiera sie klapa bagaznika. Otwarcie jest tylko na pilot, nie ma mozliwosci otworzyc kluczykiem. Patrzylam czy jest mozliwosc otworzyc jakims cudem od srodka ale nie znam sie i na pierwszy rzut oka sie nie da. Przyciskajac z zewnatrz guzik otwierajacy klape, auto wydaje dzwiek otwierania, ale nic sie nie dzieje. Jakis pomysl? Z gory dziekuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Witaj pewnie przycisk do wymiany często padają teraz nie mam jak sprawdzić jak to otworzyć od środka ale wydaje mi się że powinno być takie okienko przy zamku od środka chyba że się mylę jak dotrę do domu jutro to zobaczę chyba że ktoś wcześniej podpowie No fakt nie ma żadnego okienka od środka a szkoda w wielu markach jest i mało tego nie ma jak podejść do zamka zostaje chyba rozebrać osłonę od klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.