kapsel1891 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem Almere N15 HB z 99 roku. Autko jak na razie bez wkładu finansowego, jednak do poprawki jest światło przeciwmgielne tylne. Mianowicie lampy w klapie wyglądają jakby były od angola. Przeciwmgielne jest z prawej strony. Przegląd przeszła ale facet z diagnostyki kręcił z tego powodu nosem. Dla świętego spokoju (poprzedniemu właścicielowi to nie przeszkadzało) chcę zamienić je miejscami. W lewej lampie tam gdzie powinna być oprawka od przeciwmgielnych jest jakby zaślepka. Pytanie mam takie: czy da radę przerobić obudowę lewej lampy? Czy może lepiej poszukać jakiejś używki na allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Klapa od angola :] Kup lampę w klapę od wersji normalnej, a nie wyspiarskiej i wymień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsel1891 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ok, dzięki za odpowiedź. Lampy w klape kupione i czekają na montaż. Aby dotrzeć do elektryki będę musiał chyba zdemontować tapicerkę co nie wydaje się już takie proste. Przejrzałem instrukcje i lipa, nic nie ma na temat demontażu... Da radę zdjąć to, nie uszkadzając przy tym zatrzasków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.