BarracuDa Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Jak dla mnie wygląda super! mam nadzieję, że xtrail będzie wyglądać tak samo http://moto.pl/MotoPL/7,88389,20679525,nissan-rogue-nowy-wyglad-i-hybryda.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jak dla mnie wygląda super! mam nadzieję, że xtrail będzie wyglądać tak samo Szczerze mówiąc to obecna wersja pasa przedniego jest ładniejsza. To samo było z liftem QQ 1. Przed liftem wyglądał lepiej, zwłaszcza dolną cześć zderzaka spaskudzili - dobrze ze kształ lamp troche ratował sytuację. Kierownica tez obecnie chyba lepiej wygląda niż ta na zdjęciach. Reszta Ok. oprócz tego zdania, że jest jest masywniejszy - to popłynęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Od jakiegoś czasu, na podforum QQ jest temat o lifcie i filmik z nowym Rogue. Moim zdaniem, dwukolorowe tapicerka wyszła świetnie, kierownica super, no i poszli po rozum z automatycznym otwieraniem bagażnika za pomocą czujnika pod zderzakiem ( pod warunkiem, że wcześniej nie trzeba będzie użyć pilota do otwarcia centralnego ). Przycisk w samej klapie jest nieporozumieniem kiedy mam zajęte obie ręce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukka Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 W salonie mówili mi, że w przyszłym roku nie będzie u nas żadnego liftu X-Traila. Odnośnie bezdotykowego otwierania bagażnika, to aktualny model już teraz ma taką opcję, ale jest ona niedostępna w Polsce - w instrukcji jest opis otwierania klapy przez zbliżenie się do tylnej kamery (albo jakiegoś innego czujnika nad rejestracją). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jak dla mnie wygląda super! mam nadzieję, że xtrail będzie wyglądać tak samo http://moto.pl/MotoPL/7,88389,20679525,nissan-rogue-nowy-wyglad-i-hybryda.html przyjrzałem się dokładniej zdjęciu nr 27 i w warunkach polskich przyczepienie tam tablicy rejestracyjnej w ramkach (dosyć wąski pasek zderzaka do dyspozycji) nie będzie wyglądało najlepiej http://moto.pl/MotoPL/51,88389,20679525.html?i=26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 posel Kukiz15, Pawel Grabowski zlozyl w Sejmie interpelacje w tej sprawie, przedstawiciel MIiB oswiadczyl ze w 2017 r. rozpoczna sie prace nad nowa ustawa dotyczaca rejestracji i oznaczania pojazdow a sygnalizowane kwestie zostana wziete pod uwage i niewykluczone ze zostanie uwzgledniony 'amerykanski' standard tablic pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 posel Kukiz15, Pawel Grabowski zlozyl w Sejmie interpelacje w tej sprawie, przedstawiciel MIiB oswiadczyl ze w 2017 r. rozpoczna sie prace nad nowa ustawa dotyczaca rejestracji i oznaczania pojazdow a sygnalizowane kwestie zostana wziete pod uwage i niewykluczone ze zostanie uwzgledniony 'amerykanski' standard tablic pozdrawiam no nareszcie. a nie tylko ekshumacja i ekshumacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.