BarracuDa Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Jak dla mnie wygląda super! mam nadzieję, że xtrail będzie wyglądać tak samo http://moto.pl/MotoPL/7,88389,20679525,nissan-rogue-nowy-wyglad-i-hybryda.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 W dniu 2.11.2016 o 17:14, BarracuDa napisał: Jak dla mnie wygląda super! mam nadzieję, że xtrail będzie wyglądać tak samo Szczerze mówiąc to obecna wersja pasa przedniego jest ładniejsza. To samo było z liftem QQ 1. Przed liftem wyglądał lepiej, zwłaszcza dolną cześć zderzaka spaskudzili - dobrze ze kształ lamp troche ratował sytuację. Kierownica tez obecnie chyba lepiej wygląda niż ta na zdjęciach. Reszta Ok. oprócz tego zdania, że jest jest masywniejszy - to popłynęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Od jakiegoś czasu, na podforum QQ jest temat o lifcie i filmik z nowym Rogue. Moim zdaniem, dwukolorowe tapicerka wyszła świetnie, kierownica super, no i poszli po rozum z automatycznym otwieraniem bagażnika za pomocą czujnika pod zderzakiem ( pod warunkiem, że wcześniej nie trzeba będzie użyć pilota do otwarcia centralnego ). Przycisk w samej klapie jest nieporozumieniem kiedy mam zajęte obie ręce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukka Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 W salonie mówili mi, że w przyszłym roku nie będzie u nas żadnego liftu X-Traila. Odnośnie bezdotykowego otwierania bagażnika, to aktualny model już teraz ma taką opcję, ale jest ona niedostępna w Polsce - w instrukcji jest opis otwierania klapy przez zbliżenie się do tylnej kamery (albo jakiegoś innego czujnika nad rejestracją). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 W dniu 2.11.2016 o 17:14, BarracuDa napisał: Jak dla mnie wygląda super! mam nadzieję, że xtrail będzie wyglądać tak samo http://moto.pl/MotoPL/7,88389,20679525,nissan-rogue-nowy-wyglad-i-hybryda.html przyjrzałem się dokładniej zdjęciu nr 27 i w warunkach polskich przyczepienie tam tablicy rejestracyjnej w ramkach (dosyć wąski pasek zderzaka do dyspozycji) nie będzie wyglądało najlepiej http://moto.pl/MotoPL/51,88389,20679525.html?i=26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 posel Kukiz15, Pawel Grabowski zlozyl w Sejmie interpelacje w tej sprawie, przedstawiciel MIiB oswiadczyl ze w 2017 r. rozpoczna sie prace nad nowa ustawa dotyczaca rejestracji i oznaczania pojazdow a sygnalizowane kwestie zostana wziete pod uwage i niewykluczone ze zostanie uwzgledniony 'amerykanski' standard tablic pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 W dniu 9.11.2016 o 18:42, borge napisał: posel Kukiz15, Pawel Grabowski zlozyl w Sejmie interpelacje w tej sprawie, przedstawiciel MIiB oswiadczyl ze w 2017 r. rozpoczna sie prace nad nowa ustawa dotyczaca rejestracji i oznaczania pojazdow a sygnalizowane kwestie zostana wziete pod uwage i niewykluczone ze zostanie uwzgledniony 'amerykanski' standard tablic pozdrawiam no nareszcie. a nie tylko ekshumacja i ekshumacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.