lamer Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dzisiaj przy wymianie kół na zimowe w żuku stwierdziłem, że czas rozglądać się za kompletem klocków hamulcowych (przebieg 60kkm). Polecacie coś konkretnego? W innym samochodzie montowałem ostatnio TRW i nie miałem zastrzeżeń. Ktoś? Coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dla pedanta czystego samochodu odpadają bo pylą przeokropnie, jak zapylonej felgi nie przeszkadzają, to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 ja jestem za ZIMMERMAN ale miałem też dobre wspomnienia z SERVICE PARTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 mogę polecić klocki Ferodo, są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Jak pylą tzn. hamują bo się ścierają.TRW i tak trzymać.Żadnych wynalazków bo albo piszczą albo nie hamują .Sam jeżdżę na TRW .Polecam. Edytowane 5 Listopada 2016 przez clawis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak pylą tzn. hamują bo się ścierają.TRW i tak trzymać.Żadnych wynalazków bo albo piszczą albo nie hamują .Sam jeżdżę na TRW .Polecam. powinny hamować i nie piszczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 powinny hamować i nie piszczeć no tak by było najlepiej a jak się nadmiernie ścierają to brudzą niepotrzebnie alufelgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Otóz to szybko się ścierają i brudzą w koło wszystko !!! Powinno być tak jak przy Jurid White- tylko nie powinny zjadać tarcz jak Tytanowe Textary https://www.google.pl/search?q=jurid+white&rlz=1C1LENN_enPL516PL516&espv=2&biw=1242&bih=580&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiG0cHsg5TQAhUMFSwKHUazB68Q_AUIBigB#imgrc=fonIFB1I6H9CqM%3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Otóz to szybko się ścierają i brudzą w koło wszystko !!! Powinno być tak jak przy Jurid White- tylko nie powinny zjadać tarcz jak Tytanowe Textary https://www.google.pl/search?q=jurid+white&rlz=1C1LENN_enPL516PL516&espv=2&biw=1242&bih=580&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiG0cHsg5TQAhUMFSwKHUazB68Q_AUIBigB#imgrc=fonIFB1I6H9CqM%3A tarcze z mosiądzu klocki z tytanu i na pewno będzie czysto Popieram kolegę Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralina Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 mogę polecić klocki Ferodo, są ok Potwierdzam Ferodo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi