ncn Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam Proszę o pomoc - Qashqai nie chce odpalić, nie kręci, słychać tylko "tykanie" (objawy do zobaczenia na filmiku). Czy może być to od słabego akumulatora, czy rozrusznik? Jeśli tak, jaki jest orientacyjny koszt naprawy rozrusznika? https://www.youtube.com/watch?v=QZnRg2l2lCs&feature=youtu.be Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Naładuj akumulator! Wszystk wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Obstawiałbym akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncn Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Tak mówicie? Sęk w tym, że dziś próbowałem go odpalić z kabli i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 A ile minut po podłączeniu obcego pradu czekales? Czasem trzeba z 10 min i dobre kable.. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncn Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Kable 400, więc więc powinny wystarczyć. Natomiast czekałem niedługo, może 2 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Akumulator masz mocno rozładowany! Tak jak koledzy piszą, odpalenie z kabli dopiero po kilku minutach. Takie mam pytanie. Czy sprawdzałeś czy działają wycieraczki przy zapalonych światłach? Będziesz miał odpowiedź w jakiej formie jest akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 obstawiam szczotki w rozruszniku, zawieszone albo ich brak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 obstawiam szczotki w rozruszniku, zawieszone albo ich brak pozdrawiam myślę podobnie jak borge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Z życia wiem, ze padnięty aku daje podobne objawy do szczotek czy bendixu. Niech najpierw wsadzi/naśladuje akumulator i zobaczy. Po co się pakować w koszty Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Z życia wiem, ze padnięty aku daje podobne objawy do szczotek czy bendixu. Niech najpierw wsadzi/naśladuje akumulator i zobaczy. Po co się pakować w koszty Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka przecież kolega pisze że na kablach tez nie odpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 przecież kolega pisze że na kablach tez nie odpalił bo jak ma padniety aku na maxa to na kablach nie pociągnie. podładować nawet z 2 godziny i powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 przecież kolega pisze że na kablach tez nie odpaliłPrzeciez kolega pisze, ze tylko 2 min na tych kalach trzymał a ja piszę, ze czasem trzeba i 10 min i więcej Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiLGT Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Wymiana aku 5min dobranie sie do rozrusznika min 30 w warsztacie albo i godzine wiec najpierw wyeleiminuj latwiejsza mozliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi