Gregu14 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam, posiadam Almerke 2004 rok 1.8 i nie działa mi radio, nie czyta i nie bierze płyt. Moje pytanie jest następujące, czy po kupnie nowego radia nieoryginalnego z adapterem ISO będzie mi działał cały panel? Mam wersję z dużym ekranem i panelem sterującym (klima, radio) Mniej mi zależy na sterowaniu z kierownicy, Bardziej chciałbym żeby panel działał, czy da się to jakos zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Tzn. chodzi ci o to żeby wyświetlał informacje radia (nieoryginalnego) na panelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Nie będzie wyświetlał, tylko orginalne radio będzie wyświetlało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.