Gość Darson81 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jeśli jest takowy temat to przepraszam, że zaśmiecam - ale mam szybkie pytanko. Czy jak odepnę akumulator i podepnę ponownie to będą potrzebował jakichś kodów do radia i kluczyka? Czy będę mógł normalnie jechać samochodem jak dawniej. Pytam bo zapodziałem książkę serwisową, a nie mam żadnych kodów. Wcześniej w fordzie za każdym razem by odpalić radio po odpięciu akumulatora musiałem wpisać do niego kod, dzięki za info. I drugie pytanie, czy jak wyjmę baterię z kluczyka w celu jej wymiany to coś się stanie czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazykill Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 ja dawalem do lakiernika on spawal do blotnika taki haczyk i odciagal wgniotke ,zdejmowaj kleme do akumulatora i nie trzeba bylo nic .p12 2.0 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek31 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ja już kilkakrotnie odpinałem akumulator i żadnych problemów nie miałem z uruchomieniem autka. Nic nie powinno się stać po wymianie baterii, ja wymieniałem ostatnio i wszystko było w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darson81 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ja już kilkakrotnie odpinałem akumulator i żadnych problemów nie miałem z uruchomieniem autka. Nic nie powinno się stać po wymianie baterii, ja wymieniałem ostatnio i wszystko było w porządku. Dzięki koledzy, o takie info mi właśnie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 na wymianę baterii w pilocie masz ograniczony czas (chyba 1-2min) w innym wypadku rozkoduje się kluczyk, a dokładniej sterowanie centralnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 na wymianę baterii w pilocie masz ograniczony czas (chyba 1-2min) w innym wypadku rozkoduje się kluczyk, a dokładniej sterowanie centralnym. nie rozkoduje się nie miałem pół roku działającego kluczyka przez guzik wyciągnąłem baterie żeby się nie wylała. Naprawiłem kluczyk włożyłem baterię i o dziwo działało bez kodowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jeśli jest takowy temat to przepraszam, że zaśmiecam - ale mam szybkie pytanko. Czy jak odepnę akumulator i podepnę ponownie to będą potrzebował jakichś kodów do radia i kluczyka? Czy będę mógł normalnie jechać samochodem jak dawniej. Pytam bo zapodziałem książkę serwisową, a nie mam żadnych kodów. Wcześniej w fordzie za każdym razem by odpalić radio po odpięciu akumulatora musiałem wpisać do niego kod, dzięki za info. I drugie pytanie, czy jak wyjmę baterię z kluczyka w celu jej wymiany to coś się stanie czy nie? kody niepotrzebne z tym że radio się "wyzeruje" i inne ustawienia użytkownika też, trzeba potem poświęcić kilka minut aby poustawiać na nowo, wymieniałem baterię w kluczyku i nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 U mnie także nie trzeba wpisywać kodów, ani do radia, ani kluczyka itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.