Gość pawelosek142 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Siema Panowie Wpadłem na pomysł by włożyć nawigacje do swojej zety Zetka rok 2004 wersja EU.Jak to się ogólnie sprawuje? Może ktoś by się podzielił doświadczeniami? Na oku mam ta http://allegro.pl/oryginalna-nawigacja-nissan-350z-navi-navigacja-i6603235320.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Nawigacja należy do Kolegi z forum Rolandinho. Sprawdź temat gielda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 True, po rozmówce telefonicznej, Navi sprzedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelosek142 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Dokladnie,kupione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 też mi leży na strychu taka navi wymontowana z mojej nyski tyle że niemam płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jaki z tego uzytek jesli mapy sa z 2007? Macie nowsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 jarek1111, nie chciałbyś tanio sprzedać samego wyświetlacza? Chodzi mi po głowie aby go rozebrać i spróbować podłączyć do niego coś innego niż fabryczne navi. A nie znalazłem tabletu, który by tam wymiarami pasował bez grubszych przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Widziałem gdzieś w sklepach w US coś ala adapter dzięki któremu można wpiąć sygnał video w fabryczne navi. Ale to trzeba by spiąć z jakimś komputerkiem typu malina, nałożyć na ekran folię z dotykiem, załadować androida i jazda ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Da się, ale chyba już łatwiej i bardziej funkcjonalnie będzie zamontować tablet w miejsce fabrycznej nawigacji, jest trochę poradników do tego na my350z.com Albo po prostu dołożyć radio z navi 2 DIN w miejsce Bose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 przecież już na tym forum ktoś montował tableta zamiast orginalnej navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Widziałem gdzieś w sklepach w US coś ala adapter dzięki któremu można wpiąć sygnał video w fabryczne navi. Ale to trzeba by spiąć z jakimś komputerkiem typu malina, nałożyć na ekran folię z dotykiem, załadować androida i jazda ;D http://www.navtool.com/NISSAN_350Z_03-04.aspx 200$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Mi idealnie spasował Huawei P8 Max Tylko muszę przerobić klapkę zamykania bo jest za gruba i wadzi o phablet. Ale pasuje idealnie, tylko muszę jeszcze obczaić kamerkę cofania jak ją podłączyć do phabletu, najlepiej w HDMI wejście . Ale wg mnie sporo tabletów może podejść w rozmiarach 6,5 do 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 no ja na 95% taką przejściówkę jak link podaliście byłbym sobie w stanie sam zrobić za 50zł, a nie 200USD i mniej miałbym z tym roboty niż wrzucać w schowek tableta aby to ładnie wyglądało. Wolę zaprojektować układ elektroniczny niż rzeźbić coś mechanicznie Asesino, pstryknij fotkę jak wpasowałeś tego Huawei. Co prawda mam do tej marki wątpliwości, ale może bezpodstawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 no ja na 95% taką przejściówkę jak link podaliście byłbym sobie w stanie sam zrobić za 50zł, a nie 200USD i mniej miałbym z tym roboty niż wrzucać w schowek tableta aby to ładnie wyglądało. Wolę zaprojektować układ elektroniczny niż rzeźbić coś mechanicznie Asesino, pstryknij fotkę jak wpasowałeś tego Huawei. Co prawda mam do tej marki wątpliwości, ale może bezpodstawnie. Najlepsza firma w Warszawie krzyknęła od 700 do nawet 3500zł za taką "przejściówkę" czyli moduł AV także jestes pewny swego ? zrób taką a odkupie i załatwię wielu klientów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelosek142 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 jestescie pewni,ze nie ma map jakis nowszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Nie wpasowałem go jeszcze na amen(oczywiście sprytnie wyciągany), muszę przerobić schowek pod niego :] A chwilowo nie mam czasu. A zanim mi kolega zrobi pod niego nowy schowek to nie wiem ile minie bo ma też sporo roboty . Ja na pewno nie zmienię już na inną markę pawelosek, mi się wydaję że wszystko można obejść, wszystko można złamać, ale trzeba mieć odpowiednią osobę , sporo czasu i chęci , to w końcu elektronika Edytowane 15 Listopada 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 True, po rozmówce telefonicznej, Navi sprzedana Wciąż na sprzedaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Najlepsza firma w Warszawie krzyknęła od 700 do nawet 3500zł za taką "przejściówkę" czyli moduł AV także jestes pewny swego ? zrób taką a odkupie i załatwię wielu klientów... Całkiem inaczej wygląda sprawa jak budujesz elektronikę dla siebie, a co innego na sprzedaż. Rzuciłem 50zł bo tyle mniej więcej musiałbym wydać na części (swojego czasu nie liczę), sporo części już mam. PCB wykonałbym sam, bo taniej ale źle wygląda i jest mniej trwałe. No i najważniejsze, że robiąc dla siebie nie muszę nikomu wystawiać deklaracji zgodności (CE) z normami EMC i LVD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Skad macie aktualizacje map? Da sie wypalic plytke DVD z obrazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Na ebayu dzisiaj widzialem za ~60zl aktualizacje 2k13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Czy orientujecie się gdzie można zrobić aktualizację map w navi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi