yen Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Czy podczas wrzucania luzu w almerze wartość na komputerze pokładowym z l/100km zmienia się na l/h? Tak miałem w poprzednim samochodzie (grupa vag) a obecnie czy luz czy podczas jazdy pokazuje l/100km przy dłuższym postoju wskazanie spalania swiruje. Jak sprawa wygląda w nissanie? Czy jest jakaś możliwości zobaczenia spalania chwilowego? Almera 1.5dci z dużym komputerem. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Nie ma możliwości sprawdzenia spalania chwilowego. Ja stosuje trick że po prostu resetuje spalanie i mam podane jakie jest spalanie w ciągu 30 sekund. Niestety nie da się sprawdzić ile jest w danej chwili. Wydaje mi się, że taka opcja jest w almerze ale w wersji z LCD bo tam jest dużo bardziej rozbudowany komputer pokładowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.