Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jak działa nawigacja w p12

Gość Darson81
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponieważ swoją P12 jeżdzę od niedawna, więc pytam:-) Mianowicie na jakiej zasadzie działa nawigacja? Mam Primerę z października 2006, na konsoli jest przycisk Map, ale na nic nie reaguje. Gdzieś czytałem, że potrzebna jest jakaś płyta, żeby to wystartowało, o co chodzi? Jak to działa, jaki jest koszt? Czy może moja wersja Primery nie ma navi tylko przycisk standardowy, podobnie jak słuchawkę telefonu przy kierownicy, ktoś mi wytłumaczy? Dzięki

Czy może moja wersja Primery nie ma navi tylko przycisk standardowy, podobnie jak słuchawkę telefonu przy kierownicy, ktoś mi wytłumaczy? Dzięki

Dokładnie tak :)

masz naped dvd ?? jesli nie masz napedu dvd to nic nie zrobisz ,

BTW: a z tego co mi sie obiło o uszy w polsce navi nie działa........

post-92414-0-87230300-1479311645_thumb.jpg

masz naped dvd ?? jesli nie masz napedu dvd to nic nie zrobisz ,

BTW: a z tego co mi sie obiło o uszy w polsce navi nie działa.......

Takiego podwójnego napędu nie mam, tylko ten górny. Nawet nie wiedziałem, że dwie szuflady są. Myślałem, że może jest czytnik cd i dvd w jednym. Dzięki za foto i info, trzeba zaprzyjaźnić się na dobre z nawigacją w telefonie:)

Tak się zastanawiam skoro jest wyświetlacz i jest napęd DVD nie ma opcji żeby uruchomić jakaś navi inna nikt nic takiego nie modzil? Albo jak w mercedesie czytnik dvd odtwarza filmy co prawda na postoju tylko ale jednak.

Nic z tym nie zrobisz..

Mapy,na płycie obejmują Polskę jedynie w pasie przygranicznym..

Widziałem gdzieś ,że jest mapa Polski,ale kosztuje krocie,więc nie warto sobie głowy zawracać..

Na rosyjskich stronach,jest mnóstwo modyfikacji,dla tego wyświetlacza..ale..czy warto??

No,chyba,że jesteś maniakiem,to jak najbardziej ;)

• 1 rok później...

Najlepiej to sobie zrobić uchwyt na gps za kierownicą ;)

3e6338f0ec87a921gen.jpg
Edytowane przez michaell