Łukasz83 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dzis w drodze na Warsaw Motoshow kamien odbity spod kola zaatakował moja przednia szybę raniąc ja w sposób wyjatkowo nieprzyjemny. Orientuje się ktoś ile kosztuje wymiana przedniej szyby w zetce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubut Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Tyle co w znacznej wiekszosci innych aut : (w mojej okolicy) od 80zł w góre + klej ok 30zł, plus szyba uzywana od 160 zl z odbiorem osobistym, nowa zamiennik od ok 450zl, ze Wschowy zamawiamy szyby, znajdziesz na allegro sa komunikatywni i maja spory asortyment, do tego transport, ktory malo kto ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 pyk i szyba do wymiany, takie kamienie leżą na A4,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Znam ten ból Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 ja miesiąc temu szybę 2 razy w ciągu tygodnia wymieniałem 1. raz kamyczek i pęknięcie w narożniku 2. obstawiam zły montaż albo wadliwą szybę, bo po weekendzie stania pod domem pęknięcie od narożnika do połowy szyby i gdzie pierwsza była dostępna od ręki to na drugą trzeba było czekać kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Przykra sprawa. Warto doubezpieczyć sobie szyby w tym aucie. Dla przykładu w Link4 za niewielką dopłatą ~80zł można dorzucić do OC pakiet Szyby 24, który pokrywa koszty napraw do wysokości 3 tyś. zł i nie wpływa na zniżki. Naprawę realizują w NordGlass albo w punktach współpracujących z producentem zamienników Pilkington. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Potwierdzam - mam taki pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Też mam. Tylko często przy tego typu rzeczach nie kasa jest problemem, a czas bez samochodu. Zetka to moje daily i (było) jedyne auto. Przez tę szybę, a teraz remont zawieszenia musiałem kupić drugi samochód, żeby mieć czym do pracy dojeżdżać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.