neo6364 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jak w temacie czy wymienić cały wahacz czy tylko tuleje?? A tak może trochę inaczej zapytam: czy miał już ktoś do czynienia z wymianą tulei w sensie czy nie ma z tym problemu i czy nic potem się z tym złego nie dzieje?? Na załączonym pliku widać o którą mi chodzi (wahacz przedni, dolny, tuleja wewnętrzna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 ja wymieniałem sworznie, które są na drugim końcu tego wahacza. W lewym wahaczu gniazdo było wyrobione na tyle, że trzeba było wymienić wahacz, ale prawy mechanik wymienił bez problemu z tymi tulejami może być podobnie. ale robiłem to niecały miesiąc temu, więc co do trwałości takiej wymiany się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Wsadzaj od razu poliuretany. Ja tam wsadzalem zolte 90 sha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo6364 Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Poliuretan niby spoko, ale zawieszenie będzie beton (do jazdy na co dzień to nie koniecznie dobre rozwiązanie ) no i jak wymieniać to trzeba od razu całość (wszystko co się da przód + tył ) bo inaczej szybciej wybije się wszystko inne nie wymienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Owszem też mam wsadzone żółte... beton no ale da się żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 ja tą tuleje wymieniałem niedawno ,2 godziny roboty ale tylko dlatego że musiałem wymontować rure idącą z turbiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Jak nie chcesz betonu to wsadz czerwone. Prawie jak seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.