Gość Darson81 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Koledzy czy ktoś się orientuje czy wymienialne są te listwy przy szybach, które mają taką okleinę, czy jest to element całych drzwi i nie da się zdemontować (poniżej zdjęcie). U mnie odchodzi ta okleina i strasznie mnie denerwuje. Zastanawiam się czy można to wymienić na inne /nie wiem jak/, czy zrewitalizować tzn. zedrzeć okleinę, wypicować i polakierować. Ktoś miał podobne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Poszukaj w dziale "Zrób to sam". Tam chyba ktoś to naprawiał i jest opis i zdjęcia. Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darson81 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Poszukaj w dziale "Zrób to sam". Tam chyba ktoś to naprawiał i jest opis i zdjęcia. Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Kurde nie mogę znaleźć, szukam i nic nie wyskakuje, może źle szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/101141-p12-wymiana-starej-okleiny-s%C5%82upk%C3%B3w-na-drzwiach-foto/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darson81 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/101141-p12-wymiana-starej-okleiny-s%C5%82upk%C3%B3w-na-drzwiach-foto/ Dziękuję za życzliwość i pomoc, to forum jest super - odkąd jestem dowiedziałem się już wielu pożytecznych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chytry.lis Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zaktualizuję temat. ASO - "naklejki" są po 120zł detal brutto za 1 szt. na zamówienie 5-6 dni, montaż ok. 620zł. Warsfoll Warszaw - "naklejki" plus wymiana 150 zł netto za słupek (738 zł brutto za całość). Firma przydomowa - "naklejki" plus wymiana 200 zł (foli czarna gładka). Dopytam o folię strukturalną czarną Scotch 3M-F506 i dopiszę cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.