Gość roger Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Historia zaczęła się następująco, kupiłem zmieniarkę mp3 na allegro i po wyjęciu radia okazało się, żeClarion PN-2736H nie ma wyjścia pod zmieniarkę.Wymyśliłem więc że kupie takie radio fabryczne, które ma wyjście pod zmieniarkęI tu pytanie do was, które modele fabryczne mają takowe wyjście.Bo np w 350z są tak samo wyglądające radia i jedne mają wyjście z tyłu drugie nie mają.Następnie wpadłem na kolejny pomysł mega odpowiadał by mi PN-2804f ma mp3 i bluetooth.Wszystkie przejściówki do ogarnięcia z nissan na iso i z iso na nissan nowy modeldo tego adapter do złącza antenowego. Tylko pojawia się kolejny problem inne kostki od sterowania z kierownicy.Przerabiał ktoś z was może taką przeróbkę??Ewentualnie może ktoś ma schematy tych wtyczek. To by się coś polutowało.Ostatnim rozwiązaniem jest wlutowanie się w radio z kablem aux. Tylko gdzie mam znaleźć fale AM w PN-2736HCzy jak wyśle zdjęcie płytki, ktoś wskaże gdzie co wlutować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 może to coś rozjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Chcesz mi powiedzieć że to będzie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.