Gość Scyzor Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Wiem, że kiedyś już był poruszany ten temat, ale za cholerę nie mogę go odnaleźć w archiwum. Pewnie Czesiek już wywyalił, jako archaizm Ale do rzeczy. Czy kierownica od N15 pasuje do P11? Bo z dużym prawdopodobieństwem może udać mi się zorganizować kierownicę skórzaną z N15 tylko nie wiem czy mi przypasuje... Czy poducha przypasuje? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Z TEGO CO WIEM DO N15 SA 3 RODZAJE KIEROWNIC A TYM SAMYM 3 RODZAJE PODUCH. MOZE NIE RODZAJE A INNY WYGLAD I KSZTALT... NAJLEPIEJ JAK MOZESZ PRZYPASOWAC PODUCHE DO KIEROWNICY :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Z TEGO CO WIEM DO N15 SA 3 RODZAJE KIEROWNIC A TYM SAMYM 3 RODZAJE PODUCH. MOZE NIE RODZAJE A INNY WYGLAD I KSZTALT... NAJLEPIEJ JAK MOZESZ PRZYPASOWAC PODUCHE DO KIEROWNICY :wink: Łatwo powiedzieć jak kierownica jest gdzie indziej Nikt tego nie próbował? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 W Twojej byłej Almerce, u Lotnika, jest kierownica z Sunniaczka, więc wydaje mi się że z Almerki powinna pasować do P11. Ale ręki sobie nie dam uciąć :!: Zadzwonie do kumpla z ASO i jutro dam Ci znać, czy jest taka możliwość. Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 W Twojej byłej Almerce, u Lotnika, jest kierownica z Sunniaczka, więc wydaje mi się że z Almerki powinna pasować do P11. Ale ręki sobie nie dam uciąć :!: Zadzwonie do kumpla z ASO i jutro dam Ci znać, czy jest taka możliwość. Pozdro! :twisted: Po pierwsze u Mike'a a nie u Lotnika, a po drugie tamta była bez poduchy, więc nie było problemu... Jak możesz, to zadzwoń i dowiedz się, tylko pamiętaj, że chcę przerzucić poduchę! pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 HA! Czy to czase, Ty Scyzor nie jesteś w posiadaniu kierownicy od mojej N15? :-) Odkąd mi chłopaki uświadomili, że mam kierownicę od N13 to nie mogę spać po nocach :-D Znalazłem na allegro kierownicę do P11 za 180 zeta, może by pasowała do SR;ki? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71066849 Jonek, jak tam można te kierownice przekładać z N15 do P11 i na odwrót?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 HA! Czy to czase, Ty Scyzor nie jesteś w posiadaniu kierownicy od mojej N15? :-) Chyba oszalałeś przyjacielu Gdybym takową miał, już dawno byłaby zamontowana w Almerce... Mnie ta kierownica z Sunny (N14 nawiasem mówiąc a nie N13 ) też bardzo mierziła... Znalazłem na allegro kierownicę do P11 za 180 zeta, może by pasowała do SR;ki? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71066849 Sprzedający twierdzą że pasuje, choć ja już zauwazyłem że się różnią. Ale jeśli do N15 dało się założyć kierownicę od N14 to czemu ma się nie dać od P11? Co najwyżej będzie trochę inaczej brzęczeć niż dotychczas P.S. Nadal Ci brzęczy ta kierownica? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 To moze i ja sie podlacze do tematu. Chcialbym kupic do swojej primerki kierownice o troche mniejszej srednicy. Ktos moze wie od jakiego nissana bedzie pasowala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Znalazłem na allegro kierownicę do P11 za 180 zeta' date=' może by pasowała do SR;ki? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71066849 Sprzedający twierdzą że pasuje, choć ja już zauwazyłem że się różnią. Ale jeśli do N15 dało się założyć kierownicę od N14 to czemu ma się nie dać od P11? Co najwyżej będzie trochę inaczej brzęczeć niż dotychczas P.S. Nadal Ci brzęczy ta kierownica? pzd Nic nie brzęczy :-) Widać, że jedno po wypadku się popsuło a drugie naprawiło :-) Jakby Ci się nie udało dopasować tej skórzanej od N15 to poproszę o cynk ;-) Mam jeszcze pytanie, czy obwód kierownicy w P11 jest taki sam jak w N15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jakby Ci się nie udało dopasować tej skórzanej od N15 to poproszę o cynk ;-) No i mi sie nie udało. Miałem wczoraj w ręku tę kierownicę. Jest inna, a na pewno całkiem inna jest poduszka. pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 jak Ci zalezy na skorzanej to do P11 tez sie trafiaja na allegro, u mnie jest seryjnie skorzana z dwoma wybrzuszeniami, podobna widzialem chyba za 170 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 A czy ta standardowa kierownica bez zadnych wybrzuszen czy wytłoczeń w P11 to to samo co w Almerze z lat 96-99 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 :shock: Scyzor myślałem że opuściłes klub na dobre, miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiesiek Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ostatni post Scyzora jest z 'Sob 12 Lis, 2005'. Jarkk odgrzal temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 o w morde nie spojrzałem na datę :oops: , szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi