Gość Darson81 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam, może ktoś boryka się z podobnym problemem. 1) Od jakiegoś czasu szwankuje mi centralny zamek, tzn. jak chcę zamknąć drzwi i wciskam guzik to słychać zamki ale drzwi od kierowcy nie są zamknięte, dopiero jak je otworzę, i jeszcze raz zamknę guzikiem to się ryglują i wszystko jest ok. Myślałem, że to słaba bateria w kluczyku, ale na dwóch kluczykach jest tak samo, być może coś przestawiłem wciskając guziki jak się bawiłem w kieszenie. 2) I drugie pytanie, na jakiej zasadzie działa alarm, on się uzbraja samoczynnie, czy robi się to samemu kluczykiem (nie wiem jak) czasami jak otworzę drzwi to wyje, nigdy nie wiem w jakich okolicznościach to się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 wygląda jakby zamek od kierowcy trochę ciężko chodził, miałem kiedyś w P12 coś podobnego i pomogło wpuszczenie wd-40 odnośnie alarmu to jaki to typ (nazwa) i ilu przyciskowy masz kluczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darson81 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 wygląda jakby zamek od kierowcy trochę ciężko chodził, miałem kiedyś w P12 coś podobnego i pomogło wpuszczenie wd-40 odnośnie alarmu to jaki to typ (nazwa) i ilu przyciskowy masz kluczyk? dwa przyciski: zamykania i otwierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 dwa przyciski: zamykania i otwierania czyli standardowy, w takim razie alarm jest podpięty pod centralny i włączenie/wyłączenie centralnego uruchamia przekaźnik alarmu (tak przynajmniej powinno być), a nazwa tego alarmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.