DINO Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 nie kupuj dysz bo i tak będą w jednym rozmiarze, rozwierć to co masz. Spalanie to w cyklu mieszanym, trasa/miasto 70/30 w cztery osoby, spokojna jazda, chociaż i czasem 150km/h... hmmm to mało tylko się cieszyć ciekawe ile PB palił w takich warunkach A może trzeba zrobić autoadaptację bo nic nie robiłem po założeniu, jeżdżę tak jak było ustawione dla tamtego auta.... możesz zapisać to co masz i zrobić zobaczyć co wyjdzie, zawsze jak nic nei zmienisz możesz wczytać ustawienia z pliku ..Gość w serwisie gazu gdzie pojechałem sprawdzić szczelność i zatankować powiedział, że jak wolne obroty stabilne i ładnie przełącza to żebym nic nie ruszał wyraziłem swoje zdanie, co ja bym zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon130 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 W podobnych warunkach palił ok. 9l/100km PB. Muszę się pobawić tym programem bo nie wiem jak zapisać i ewentualnie przywrócić parametry... A dysze już kupiłem, bo stwierdziłem, że jak się pogorszy to wrócę do starych ustawień Mieszkam w irl i muszę się zabezpieczyć na każdą możliwość od razu bo tu nie ma sklepu z lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 to dość oszczędne te aut mi SR20DE nigdy nie zszedł do takiego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon130 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) za małe dysze, ktoś ratował się ciśnieniem, rozwiercić dysze, zmniejszyć ciśnienie wystroić Mały update - reduktor chyba tomasettoAT13-Antarctic. Wcześniej nie podałem jaki Edytowane 8 Czerwca 2017 przez leon130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 lekko za słaby to co na węzy napisane to źle to podciśnienie a nie ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon130 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) lekko za słaby to co na węzy napisane to źle to podciśnienie a nie ciśnienie Kurna nie chciało mi się tego zamazywać a wiedziałem, że ktoś się przyczepi (chociaż w sumie chodziło mi o to, że jest to wyjscie do czujnika ciśnienia PS 02 No rzeczywiście trochę chyba przewymiarowany jest ten reduktor, bo on chyba do 340KM Edytowane 8 Czerwca 2017 przez leon130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 trochę chyba przewymiarowany jest ten reduktor, takie pojęcie raczej nie funkcjonuje , bo on chyba do 340KM marzenia producenta w ciepłych klimatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon130 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 takie pojęcie raczej nie funkcjonuje marzenia producenta w ciepłych klimatach Ale na moje biedne 140KM to powinien wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 luz jak to nie alaska masz około 23kM z cylindra rozwiercił bym dyszę na 2.5 i obniżył ciśnienie (sprawdź najpierw w jakim zakresie ciśnień działa ten reduktor) wtedy redek ma lżej i wtryski też maja lżej dążyć do tego aby przy pełnym otwarciu przepustnicy (but w dywanie ) mnożnik schodził do 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon130 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 ...sprawdź najpierw w jakim zakresie ciśnień działa ten reduktor...Z internetu wzięte: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi