Billy8 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam Moja micra zachowuje się dziwnie gdy podłączam miernik do akumulatora pokazuje prąd 11.50 V , wymieniłem już alternator na drugi i dalej to samo jest .. .Gdy dodam gazu zapala mi się nagle światło w suficie ale jak zgaszę kluczykiem to już nie działa tylko w momencie jak chodzi silnik , brak świateł awaryjnych oraz kierunkowskazów, niedziała też dmuchawa . rozprułem cały kokpit i nie mogę znależć zwarcia szanowni Koledzy jak to ugryść?.. Pomału mam już dość mojego nissana a tak bardzo go lubię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Sprawdź masy w komorze silnika. To tak na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billy8 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Sprawdź masy w komorze silnika. To tak na początek. Dziękuję mówisz o kablu - z akumulatora? i miejsce gdzie jest przykręcony? tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Dziękuję mówisz o kablu - z akumulatora? i miejsce gdzie jest przykręcony? tak? Wszystkie kable zakończone oczkiem i przykręcone do karoserii. Zwróć uwagę na wszelakie luzy śrub, naloty korozji, zaśniedziałe styki. Zardzewiałe śruby wymień na nowe, tak jak ich podkładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billy8 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Wszystkie kable zakończone oczkiem i przykręcone do karoserii. Zwróć uwagę na wszelakie luzy śrub, naloty korozji, zaśniedziałe styki. Zardzewiałe śruby wymień na nowe, tak jak ich podkładki. Tak też zrobiłem i ładowanie jest eleganckie dziekuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.