Florek Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam, stracilem sterowanie z kierownicy po zmianie radia i mam pytanko czy ktos z Was tez zmienial i sie z tym uporal badz dorwal gdzies adapter? Z radia wychodza kable do sterowania tylko nie wiem ktore to sa w instalacji z auta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nie wiem na jakie radio zmieniłeś,ale jak ja zmieniałem na chińską stację multi z którą dostałem dwa komplety złączek i wtyczek, to po podpięciu przez jeden z nich nie działało właśnie sterowanie z kierownicy,zadziałało po podpięciu przez drugi komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Mam chinska stacje. A masz moze zdjecia tych wtyczek badz pinologie szukalem wszedzie i nie ma nigdzie opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Teraz nie pamiętam przez którą z tych wiązek podpinałem,jak wieczorem będę w garażu to napiszę która mi została.Zobacz jeszcze w ustawieniach czy przypadkiem nie ma takiej opcji odchaczenia sterowania kierownicy bo coś mi się wydaję,że powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 No wlasnie masz wiazke na 2 biale wtyczki ja mam na jedna :/ gdzie mozna dorwac sama wiazke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 W tej wiązce na pierwszym zdjęciu też są dwie białe,jak nie miałeś w komplecie to pisz do sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Kupiles ta stacje w Pl czy przez alli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Kupiłem na ali,stację mam podpiętą przez tą drugą wiązkę, z tą czarną puszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ciekawy jestem czy ta Twoja 2 kosc by u mnie nie zadzialala? Hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.