n14Czesio Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam. Mam dawce w postaci n14 GA14DE, w którym nie ma podłogi, i swojego zdrowego DS'a, który po 10 latach z gazem i życiu słabo pracuje jako tak. Wiem że sam silnik pasuje bez niczego, lecz jak wygląda to z elektryką? Coś więcej do przekłądania instalacji, czy w większości do wtrysku przewody z gaźnikowca będą pasować? Poza tym chciałem zachować instalacje, ale o to będzie się ew gazownik martwił. PS Nie chcąc zakładać tematu i się doczepiać. Nakładki progowe z GTI podejdą do sedana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tapir Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jeśli masz dawcę to wszystko z wiązką przełóż do swojego i bd chodzić, nie wiem tylko jak z półosiami. Instalacja raczej nie bd pasować ale to już pytanie do gaziarza. Z tego co słyszałem to nakładki podejdą ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Do Fajniejszych rzeczy dorzucę Zbiornik paliwa z pompą a tak to cała wiązka musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.